sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

MORSIOPARI

01su 03 2015 Puerto de Mogán G.C.
Eilisen vauhtiseilauksen jälkeen olimme juhlatunnelmissa ja paukautimme skumppapullon jälkiruoan merkiksi. Illalla nautimme muutakin kuin luottamusta ja lopuksi juuri kun olimme poistumassa Fragatasta Ari näki quarenta y tres-pullon ja niin nautimme vielä yrttiliköörit. Palatessamme venneelle liittyi suomalainen yksinpurjehtija Seppo joukkoomme. Olimme ajautuneet tietyllä tavalla katiskaan.
Tämä sunnuntai päivä onkin mennyt kirkonmenojen jälkeen hiljaiselossa. Pojat ovat ottaneet päivänokosia tavantakaa. Kunnostin sentään bardnuuoiden vinssit, jotka menasivat kirahtaa kiinni. Mennessämme aallonmurtajan päähän näköalaravintolaan nauttimaan papas arrugadasist eli suolaiset ryppyperunat con mojo ja pan con ajot, Ekille Hawaiji leipä.
Illan suussa istuimme lentävän biminin, kun Immigrantin ohitse kulki kaksi morsianta täysin samanlaisissa morsiuspuvissa. Olimme tunnistavinamme nämä kaunottaret kaksosiksi. He kuvauttivat itseään veneemme taustalla. Leikilläni sanoin pojille: suudelkaapa toisianne tytöt. Ja näin kävi. Nyt olemme tarkistaneet Fragatassa, että Espanjan laki sallii vuodesta 2005 lähtien samaa sukupuolta olevien avioliiton. Jopa seurkukset voivat mennä yhteen. On siinä meillä pohtimista, mistä oikein oli kysymys. Tätä mietimme huomenna seilauksella Gran Canarialta Teneriffalle. Ja nyt illallisen kimppuun veneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti