keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

KOHTI RAUMAN MM-KISOJA

29ke 07 2015 Jännitys tiivistyy
Olen käynyt seilaamassa Naantalissa neljänä tiistaina 2.4mR veneellä, jonka vuokraan Naantalin Pursiseuralta Rauman ensi viikonvaihteen Rankingin ja MM-kisojan ajaksi. Nämä tiistai-illat ovat menneet lähinnä starttikellona toimivan läppärin asentelussa ja hakiessa mokia, joita voi tehdä veneen kisakuntoon laittaessa. Normaali Oceanis purjehduspuku ja sukelluksen kevyt kuivapuku eivät riittäneet ja niin jouduin ostamaan minipurjehdukseen kuivapuvun. Nyt kun neljänteen treeniin sain sen, niin keli oli kesän komein ja minä hikosin Henri Lloydin punamustassa tupessa.
Tiistaitreenin jälkeen miniä nostaessani peräkärrynpukille katkesi veneen nostoköysi. Onneksi kakkosnelonen oli vielä veden päällä, eikä laiturin tai peräkärryn osuudella. Mitään vahinkoa ei tästä puolen metrin pudotuksesta tullut. Vähän on erilaiset painot tässä mastossa, kuin Immigrantin viiden miehen siirettävässä. Yksin tämän tikun nostin peräkärryllä olevan veneen päälle.
Nyt keskiviikkoaamuna matka jatkuu Ämpärporista kohti Raumaa ja RPSn telakkaa. Vene pitää pestä ja vahata sekä nostoköysi uusia. Illalla on vuorossa maston pystytys ja trimmaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti