torstai 1. tammikuuta 2015

JOULU ILMAN KINKKUA - LOPPUVUODEN MENU

26 12 2014 Tapaninpäivänä Pueblo Mogán Acayamossa
Katkaravut valkosipuliöljyssä virittivät makuhermot valloilleen linja-automatkan jälkeen. Avotulella valmistetut liharuoat olivat suorastaan herkulliset, mutta aivan liian suuret annoksiltaan.
Jälkiruoaksi nautimme Cafe Mexicanat. Tarjoilija toi liekitysvaunun pöytämme viereen ja aloitti meksikolaisten valmistuksen; lämmitti liekillä lasit ja teki sokerireunukset, kaatoi aikamoisen annoksen kahvilikööriä, lusikallisen sulatettua suklaata, lorautti kahvia, paloviinan hän lämmitti liekkivaiheeseen ja kaatoi sen lasiin pitkällä liki kattoon yltävällä liekillä ja lopuksi runsas karmavaahto kanneksi. Kylläpä maistui paremmalle kuin Irish cofee.
Myöhästyimme toiseksi viimeisestä linikasta ja niin katselimme Pueblo Mogánin nähtävyyksiä.
27la 12 2014 Puerto de Mogánista Teneriffan San Migueliin
Loki: 0950 Puerto de Mogán log 5778/ 1150 10 delfiiniä / 1420 Seilit ylös, log 5806/ Pasta lämmitettynä / 1715 Seilit alas / 1730 San Miguel Tenerife log 5825, 47 nM , Mh 2135,1. 5,3h. Oluet Kulosaaren kasinolla. Jotkut suomalaiset kävivät yhdeksän maissa sormiponttonillamme juuri kun olimme rättiväsyneinä asettautuneet makuulle pistopunkkaan. Kaipaan tietoa kävijöistä?
29ma 12 2014 Americas Tenerife, Restaurente Gomera
Ystävien, Kauppiloiden kanssa, syömässä paikallisten suosimassa Ravintola Gomerassa. Meno oli melkoinen ja asiakkaita riitti, saatoimme olla ainoat turistit. Kiitos hotellin respalle suosituksesta. Ruoka oli erittäin hyvää ja ilmapiiri viihtyisä vaikka suomalaispariskunta vyölaukkuineen kääntyikin sieltä pois. Olimme edelleen ainoat turistit.
30ti 12 2014 San Miguelista Santa Cruz de Tenerifeen. Loki: 0925 San Miguel log 5825 / moottoriajoa koko matka vastatuuleen / kuumakuppi- kanakeitot / 1600 Marina Santa Cruz de Tenerife log 5861, 36 nM, Mh 1241,8. 6,7h.
Illalla syömässä Calle Norialla eli PikkuPariisi kadulla. Suositeltu (ei listalta löytyvä) lämmin kanasalaatti oli mainio, aperitiiviksi nauttimamme Ginit olivat liialliset. Pääruokana mustekalat Kanarian perunoilla ja jälkkäriksi paikalliset Joulutortut kahvin kera. Kippari hieroi tarjoilija(pojan) niskat lopuksi kuntoon.
31ke 12 2014 UudenVuoden aatto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti