maanantai 15. helmikuuta 2010

RUUTIHERNEKEITTOA JA NORAN LÄHTÖ

11to 02 2010 Suomi-kerholla

Pitkään puhutun yön jälkeen heräsimme kymmenen maissa ja kävimme suihkussa. Kiirehdimme puolen päivän jälkeen sateessa Suomi-kerholle tulostamaan Noran matkalipun ja lähettämään blogitekstiä. Söin hernekeittoa. Jo syödessäni tunsin lihan voimakkaan maun. Juttelimme korttiringin kanssa ja sovimme, että he lähtevät sunnuntaina siirtogasteiksi Las Palmasista Puerto de Mogániin. Tätä pitää valmistella kortti-illalla huomenna, totesi Jorma. Sade oli loppunut, mutta keli ei ollut kovin hyvä, joten rantaelämä jäi lyhkäiseksi. Jouduin turvautumaan Jägermeisteriin (lääkemielessä) ylösnousevan hernekeiton toppuuttelemiseksi. Teimme molemmat jalkineostokset. Nora empi ostavansa tupakkakartongin vasta lentoasemalta hintaan 26€. HiperDinossa hinta oli 21 € ja suosituksestani kävimme varsinaisessa tupakkakaupassa, josta kartonki irtosi alle 17 euron.
Luovuimme ajatellusta bussiajelusta ja vietimme iltaa Immigrantissa muistellen menneitä (tiukut silmissä) ja kurkistellen tulevaan. Maritza kävi tuon tuostakin mielessämme noissa keskusteluissa. Noralla on aikainen lähtö lentoasemalle, joten yritimme rauhoittua ennen yhtätoista.

12pe 02 2010 Nora lähti Elinan päivänä


Nyt ymmärrän miksi täällä on näin mahtavia kivettyjä aukioita. Niiden alle on viety bussiasemat. O Si! Vale, vale!

Herätys 0630, siistiytyminen ja aamupala. Kävelimme Santa Catalinan bussiasemalle ja Nora nousi ruskettuneena kahdeksalta lähtevään lentoasemabussiin. Näin oli tiivisohjelmainen viikko takana. Mukavaa meillä oli kaikin puolin. Nora sai lisää motivaatiota dieettinsä läpiviemiseen ja kestämiseen, kun oli välttänyt kaikki etelän herkkuruoatkin. Palasin veneelle ja yritin nukkua vielä vähän, jotta saisin lääkityksen jälkivaikutuksen tasaantumaan. Puolelta päivin aloin vinssien huollon. Ensimmäisen jämähtäneen vinssin kanssa taistelin kaksi tuntia, toisen selätin kolmessa vartissa. kaksi kymmenestä vinssistä siis huollettu, joten Puerto de Mogániin jää askaretta.



Siivoskelin lisäksi venettä ja söin spagettia. Viideltä skypetin Nealle Sailors Barin työmaalta, jossa ulkoseinään liimattiin nyt kiveä. Hernekeiton jälkiseuraumukset ovat vieläkin toiminnassa. Olin päivällä lajitellut siniset pyykkisäkkiin, heitin sen fillarin tarikalle ja sotkin Canterasiin pelaamaan korttia. Joudumme aikaistamaan siirtopurjehdusta huomiseen, sillä sunnuntaina alkavat kovat tuulet etelästä ja niitä riittää pari viikkoa. 19. päivä olisi tuuleton, mutta minulle se on jo liian myöhäinen. Söimme Pirkon tekemää maittavaa piirakkaa. Pyykit peseytyivät yhden korttipelikierroksen aikana ja huomisen aikaisen lähdön vuoksi jätimme pelin siihen. Palasin veneelle kymmenen aikaan ja ripustin pyykit narulle kajuuttaan ja pistin puhaltimen kuivattamaan niitä. Nihkeitä ne olivat vielä kahdeltatoista kun menin nukkumaan. Jätin puhaltimen päälle, mutten saanut nukuttua, joten sammutin sen yhdeltä.

_

1 kommentti:

  1. Oisit laittanu ne korvatulpat :)Eihän sen suristimen kanssa voi nukkua!!!

    VastaaPoista