perjantai 30. lokakuuta 2009

PASSIN MARKUN JOLLA FUNCHALIN ALTAASSA

Anteeksi pieni epäloogisuus järjestyksessä. Kirjoitin tämän jo Funchalissa, mutten saanut lähettyä sitä ennen noita Atlantilla kaikki hyvin tekstejä.

24la 10 09 Jolla veteen

Lähdemme huomenna Veijon kanssa kohti Kanarian saaria, joille on matkaa noin 280 mailia. Runsaassa puolessa välissä ovat, kartoilla pienen pieniltä kärpäsen paskoilta näyttäviltä, Ilhas Selvagens. Nämä Portugalille kuuluvat saaret ovat luonnonsuojelualuetta ja niillä on rikas linnusto. Yritimme pyytää sinne vierailulupaa, mutta toimisto on avoinna vain ma-pe, joten seilaamme Selvaem Grandelle ja soitamme VHFllä ja toivomme pääsevämme rantaan. Tätä rantautumista varten otimme Passi Markun lainaaman kumiveneen etukajuutasta, pumppasimme sen täyteen ja pesimme huolella.



Olen nimennyt Veijon kumivenevastaavaksi ja hyvin hän toimikin pestissään, kun sai perämoottorinkin viidennellä vedolla käyntiin. Olemme valmiit rantautumaan pikkusaarille.



Nea lähti iltapäivällä taas kerran kohti Raumaa ja työtä. Seuraavan kerran hän tulee trimmaamaan sieluni (ei siinä nyt ollut kovin paljon tekemistä) ja tukkani (Hiusforumin Pialle tuli tiukka kilpailija – hinta/laatusuhde saattavat ratkaista) 16.12.09. Saamme viettää joulun ja uudenvuoden yhdessä. Kävimme Veijon kanssa Teatterikahviossa lähettämässä tekstejä blogiin. Saimme samalla seurata muotinäytöksen kenraaliharjoitusta. Näyttää täältä Madeiraltakin löytyvän langanlaihoja tyttöjä.

Seuraavat gastit:
Sirkka ja Iiro Kanarialla 23.11.-14.12.2009, josta viikon veneellä
Krisse ja Ari 26.11.-3.12.2009


Ps. Lisää tekstiä tulee kunhan perjantai-ilta jäähtyy alle kahdenkymmenen viiden asteen ja pimeys mahdollistaa sitloorassa kirjoittamisen. Löysin hyvän sisätilan, jossa voin kytkeä kannettavani verkoon ja yhteys on näin ihailtavan nopea. Nettiriipuvaisuus tuntuu vaivaavan kaikkian meitä matkaveneilijöitä.

_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti