sunnuntai 25. lokakuuta 2009

UUSI GASTI - VEIJO

23pe 10 09 Veijo tuli

Eilisen lepsuttelun jälkeen kippari otti kiinni niskastaan (vasemmalla kädellä, kun oikea ei taivu niin pitkälle) ja pesi veneen ja poisti kyljestä muutaman tahran. Tänään on tulossa Lähtisen Veijo kahdeksi viikoksi seilaamaan. Veijo vie RPS:n (4) ohi HSK:sta /(3). Vielä pääkaupunkiseutulaiset johtavat raumalaisia luvuin 8-4, ja lisäksi yksi tukholmalainen lasketaan rasittavan raumalaisvähemmistöä. (Hyi hävetkää raumalaiset, joille kuitenkin pääasiallinen mainostus on kohdistettu). Veijon lentokone oli laskeutunut ajallaan 1155 ja uusi gasti tuli taksilla klo 1245.
Tulo-oluiden ja hetken ilma-alaan totuttelun jälkeen pääsi Veijo toteuttamaan itseään vinssaamalla kipparin mastoon vaihtamaan barduunat, jotka Nea oli tuonut (5kg) tullessaan. Hyvin vaihto sujui ja nyt on taas ehjät vaijerit tukemassa mastoa.



Olimme illalla syömässä perinteikkäässä funchalilaisessa ravintolassa. Kippari varsinkin kehui kokonaista grillattua mustekalaa. Pettymyksekseen tummaa rommia ei ollut, joten rommitoti vaihtui paikallisen hunaja rommi aprikoosi –sekoituksen.

-

1 kommentti:

  1. Laituripurjehtija on palannut jälleen kylmään ja sateiseen kotimaahan (kulttuurishokkia kerrakseen Madeiran kelien jälkeen!). Tsemppiä pojat matkalle kohti uusia seikkailuja! Toivottavasti pääsette käymään myös Villisaarilla (Ilhas Selvagens) ennen Kanariaa!

    VastaaPoista