tiistai 19. huhtikuuta 2016

ANTEEKSI TAUKO – NYT PESEE

29ti 03. - 07to 04 2016 - VIIKOT 13 JA 14
Koko viimeiset kaksi viikkoa ennen Suomeen lähtöä kuluivat Volvon käynnistysongelmien selvittelyssä. Volvo asiantuntijoiden määrä sen kun lisääntyi, enkä päässyt valmistautumaan veneen jättöön laituriin kahdeksi kuukaudeksi.
Kaiken lisäksi tuuli ja satoi joka päivä, tuuleta siinä sitten kaikki vuodevaatteet, kun kaikkina päivinä konekoppa on auki.
Viimeisenä päivänä Las Palmasissa oloni aikaan riisuimme Savannan kanssa isopurjeen ja asensimme aurinkosuojapeitteen puomin päälle.
08pe 04 2016 Lensin Suomeen Barcelonan kautta. Vaihto oli niin kiireinen, että hyvä kun minä ennätin koneeseen. Suomeen laskeuduttuani saatoin todeta, ettei yksikään laukku Las Palmasista tullut Helsinkiin. Onneksi olin päättänyt majoittautua Noran Ja Jorman koteihin viikonvaihteeksi –mustalaiselämä on siis aluillaan ja ilman kahden matkalaukun varusteita.
09la 04 2016 Eläintieteellinen Museo
TyttärenTyttäreni Helmi oli päättänyt viedä Papan Eläintieteellisen museoon. Alkuun näytti visiitti jäävän lyhyeksi, kun Helmi pelästyi luurankoja.
Otettuamme etäisyyttä kolmannesta kerroksesta tyttö ymmärsi suurten luurankojen olevan vain rankoja ja niin vietimme monta tuntia mielenkiintoisissa näyttelyissä.
10su 04 2016 Helsingin keskusta. Sunnuntai meni ajellessa Porkkalassa ja taluttaessa kivoja koiria Kaivarissa. Ullakkoasunnosta avautuivat loistavat näkymät kirkkoineen, kaikkialle Hesan keskustassa.
11ma 04 2016 Helsinki. Nora oli valmistellut autokaupan ja menimme liikkeeseen iltapäivällä ja ajoin ulos kahden kuukauden laina-autolla. Aamulla oli tullut ilmoitus Vuelingilta matkatavaroiden tulosta Lontoosta Helsinkiin. Syötyämme jätin hyvästit Helmille ja Noralle ja ajelin Raumalle.
12ti 04 2016 Rauma. Ajoitin tämän loman kahdestakin syystä huhtikuun alkuun; 1) As oy Harmaalokissa on käynnistynyt linjasaneeraus ja minun piti määrittää kaakelit kylppäriin ja vessaan. 2) Viime vuonna tulin lomalle Suomeen Juhannukseksi, enkä nähnyt ainoatakaan uroshaahkaa. Muutenkin lintumaailma oli hiljainen huonon kesän vuoksi.
Majailen Raumalla Iiriksen luona. Uusina ystävinä minulla on nyt kaksi kissaa, jotka kaikin tavoin koettavat vaikuttaa elämääni. En yritä puolustella tällä itseäni, etten ole voinut kirjoittaa blogiani. 19ti 04 2016 Rauma.
Viikon järjesteltyäni asioita pääsin viimein asian ytimeen ja kävin avomeren partaalla bongaamassa Kalkakset, siis uroshaahkat ja tein pitkän ajon lintupaikoille, 25 erilajia kirjasin muistiin. Näemmä kamera on tällä hetkellä ohittanut kiikaroinnin
Koetan parantaa kirjoitusaktiivisuuttani ja pitää teidät ajan tasalla.

1 kommentti:

  1. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 30000 € 3.000.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
    takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
    Jumala siunatkoon teitä.

    VastaaPoista