maanantai 8. kesäkuuta 2015

TYHJENNYSVARUSTELUVIIKKO

VIIKKO 23 06la 06 2015 Las Palmas
01 ma Teemun päivä 06 2015. Otin oikein tietoisesti kameran mukaani lähtiessäni ostosreissulle. Huomasin muuten ennen veneeltä poistumista, ettei kuvauslaite roiku enää automaattisesti kaulassani. Olenko siis nähnyt kaiken kuvattavan Las Palmasissa. Näillä mietteillä kuljin pitkän matkan miesten unelmaliikkeeseen, MarktMaktiin, Las Arenasin ostoskeskukseen. Eikä kuvattavaa piirtynyt silmäkulmiini. Turhaan hain tästä suuresta elektroniikkaliikkeestä kaiuttimia veneeni takapoksiin. Olin turhautunut ja istahdin ostoskeskuksen välitasanteelle, kun silmiini pisti Kuplabikinivesiallas. Häveliäästi otin viikon taidekuvan ja ihmettelin, että näinkö todellakin olen jo kaiken kuvannut Las Palmasissa. Tämä ei pidä paikkaansa. Minulla on kouluamatta vielä suurkaupungissa monta paikkaa ja ympäristössä luontokohteita, tulivuoren kraatereita, enkä ole edes käynyt rommitehtaallakaan.
02ti 06 2015 TYHJENNYSSYÖNTI
Yritän pikkuhiljaa syödä kaiken pois kaapeistani ja sekös antaa uutta pontta vene-elämälleni ja luovalle kokki-identiteetilleni. Tänään aterianani oli simpukkanuudeli con kapris.
03ke 06 2015 SISKONI SYNTTÄRIPÄIVÄ JA PUNTTIKÄVELY
Varmasti olin ensimmäinen syntymäpäiväonnittelija siskoni merkkipäivänä, kun muistin päivän yhtä aikaisemmaksi. Vasta nyt olen ollut Esi-Puandin isäntä 38 vuotta, (tosin poissaoleva nykyisin). Näytän täysin naurettavalta kun painelen pitkin satama-altaan reunaa puolentoista kilon puntit käsissäni. Kuinka vastaantulijat kiinnittävätkin niihin huomion johtuu kai siitä, kun ne ovat pinkit. Miettiessäni pitäisikö minun mustata puntit tuli mieleeni juttu Rauman kunniakonsulista, kahdeksankymppisestä Koskelan Tanusta, joka kävi ostamassa BlackJack kondomit aseensa piipun suojaksi, kun ne sopivat värinsä puolesta tehtävään. Las Palmasissa vastaava ostoni ei varmaankaan nostattaisi mitään samanlaista huhumyllyä, niin kuin tämä Tanun Rauman tempaus.
04to 06 2015 Seldenit ja bikinimissit
Kävin torstaiaamuna kolmannen kerran täydentämässä hankintojani köysistön uusimiseksi. Eilen olin jo tilannut spinnun yläkaijat pikalukoin ja takastaagin köyden. Nyt lisäsin myös babyparduunat listaan. Valitsin niihin Seldenin lukitsevat plogit. Maksoin laskun 273,83€ kitisemättä, kun hain ne, niin vasta veneelle tultuani totesin, että Seldenin plogit a´ 77,50 euroa olivat unohtuneet laskusta.
Kävin paistattelemassa päivää Las Canterasin rannalla ja ihmettelin, kun muuten ranta on tyhjentynyt matkalaisista, niin mikä ryhmä mahtaa olla liikkeellä, komeita. rikollisen näköisiä miehiä ja pitsimissiehdokkaita. Maltoin sentään mieleni mennä ehdottamaan muodokkaille osallistumista MustanPitsinYöhön, kun mittailin amigojen hartioita.
05pe 06 2015 TURHAA ODOTTELUA
Jos täällä antaa työtehtävän jollekin, niin pitää varautua siihen, että sinun ajastasi menee 90 % odotteluun. Vale, merkitsee täkäläisittäin OK tai olen kuulolla. Kuulolla olin minäkin koko perjantaipäivän ja uskaltauduin salille vasta iltamyöhällä. Olen odotellut marineroilta turvallisempaa paikkaa veneelleni, kun jätän sen tänne pitkäksi aikaa ja aurinkosuojan tekijöitä. Kirjoitin seuraavan ranskankielisen kirjeen tälle aurinkosuojan tekijälle, Sylville.
06la 06 2015 SYLVI JA Barça
Lauantaiaamuna kuuloni terästyi ja nostin pääni luukusta ja kyllä, Sylvi ja miehensä saattoivat kumivenneellä ranskalaisia ystäviään ulos satamasta, aallonmurtajasta. Toiveeni heräsi ja he tulivatkin tuomisineen veneelleni. Jos ruorinsuojus oli tehty alunperin halkaisijaltaan 20 senttiä liian suureksi, niin nyt se oli 3 senttiä liian pieni. Juuri sen ruoriputken paksuuden verran. Saimme asennettua puomin päälle tulevan aurinkosuojan. Kun esitin heille ylläolevan tekstin he ihmettelivät ranskantaitoani. Minun piti myöntää sen olevan googlen ansiota. Tosin ihmetystä kahden tunnin sovitusrupeamassa heille aiheutti myös tilannetajuni ja pikakurssi kielessä. -Katso mitä on tapahtumassa ja mitä seuraavaksi tarvitaan, niin kyllä vieraskieliset sanatkin saavat merkityksensä.
Illalla menin SeilorsBariin seuraamaan Mestarien Liigan finalia Juventus vastaan FC Barcelona. Olin täysin Barça sotisopaan varustauneena ja sopinut omistaja Pepinon kanssa paikasta. Sain kutsun hänen pöytäänsä ja vasta istahdettuani parhaaseen pöytään muistin Juventuksen ja Pepinon, ravintolan omistajan, olevan italialaisa. Seuraamme liittyi toinenkin italo, mutta onneksi Pepino kutsui spanjolan mukaan. Hän vähän arasteli tulla Juventuksen kannattajien pöytään, mutta isännän esiteltyä minut Barça-paitoineni uskaltautui paikallinenkin mukaan italialaisseuraan. Olin muuten ainoa ravintolassa, joka kantoi rohkeasti väriä. Hyvä näin , Barça voitti hyvän ja taidokkaan ottelun Berlinissä 1 – 3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti