tiistai 5. tammikuuta 2016

San Roque por La Corona del Montañon, Reyes Magos y MM

05ti 01 2016 Vaellus ja espanjalainen lahjapäivä. SUOMEN NUORILLE MM-KULTA!!!!!!
Aamulla yhdeksän skandinaavia lähti minivaellukselle 0845. Ensin patikointi San Telmoon ja sieltä 0930 bussilla 303 San Mateoon 1015. Vaelluskohteena La Corona del Montaño. Matkalla näin hiirihaukan ja tuulihaukan, jota olisi pitänyt voida kuvat ylhäältä, sivulta ja alhaalta. Varsinkin tämän selkäkuvan räpyttelykuva jäi kismittämään. Matkalla käytiin luolassa ja nautittiin uudenvuoden skumpat. Vuoden ensimmäinen vaellus päättyi Valsequilloon. Askelmittarini mukaan matkaa taittui noin kahdeksan kilometriä. Tulimme Las Palmasiin kahdella bussilla, ensin Teldeen ja sieltä numerolla 080 Muellen eteläportaille.
Merkittävämpi tapahtuma tänään on Reyes Magosin ilmaantuminen jakamaan lapsille lahjoja. Tämä on siis meidän Jouluaattoa vastaava tapahtuma. Olin jo luopunut kuvausajatuksesta, kun kolmesta saakka sateli ja viideltä, kun kulkueen piti lähteä, oli kunnon kaatosade. Kuulin puoli kuuden jälkeen rytmikästä musiikkia ja totesin kulkueen valuvan Trianaa kohti sataman ohi. Kokeneena Kolmen Tietäjän ihailijana tiesin heidän tulevan kulkueen viimeisinä. Ei muuta kuin farkut jalkaan ja metsästämään kuvia lahjantuojista. Onnistuin. Päivän askelsaalis on nyt yli 22 400, siis kilometreissä liki 16 ja nyt kun lähden lähettämään tämän, niin sekin ylittyy.
Satu pitää minut Nuoreten MM jääkiekon ajantasalla. Jännää tuntuu olevan, nyt Suomi - Venäjä 2-2. Nyt kaksi minuuttia jäljellä ja Suomi johtoon, Venäjän kippari suihkuun ja yksi koppiin. Odotan lopputulosta rommipullon korkkia hivellen. Voi ei Venäjä tasoitti KUUSI sekuntia ennen summeria ja nyt vaikuttaa, että mentiin jatkoajalle? Jatkoaikaa (anteeksi tautologia) ei ehditty pelata kahtakaan minuuttia,kun KAPANEN teki ratkaisumaalin. Nyt korkki aukesi ja otan raumalaiskansalliseen tapaan ROMMITOTIN NUORTEN MAAILMANMESTARUUDELLE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti