keskiviikko 17. helmikuuta 2016

HILJAISELOA LAS PALAMASISSA

17ke 02 2016 sy IMMIGRANT NS, Muelle Deportivo, Las Palmas
Hiljaiseloa Immigrantillalla. Tänään en ole ulkoiluttanut itseäni kuin käymällä Volvo Penta liikkessä maksamassa eilisen huollon (364,60€). Se kertyi moottori-ja vetolaiteöljyn sekä suodattimien, siipipyörän ja laturihihnan vaihdoista. Kahdesta tunnista oikein kunnollinen ja taitava ammattimies veloitti, vaikka teki puoli tuntia enemmän. Minä annoin palautelomakkeeseen kaikesta kiitettävän. Minun onneni oli olla päivän ensimmäinen asiakas kellon ollessa kahdeksan.
Mennessäni Volvo Penta Centeriin oli myötuuli,mutta palatessani sieltä tietenkin jouduin puskemaan kovaan vilpoisaan vastaiseen. Onneksi silmiini osui erään likkeen ikkunassa Nortin punainen lierihattu ja niin en vilustunut kryssiessäni veneelle. Ja se piristi toipumispäivääni!
Kuva on myös Noralle lohdutukseksi, etteivät Harkkenin rullalaitteen osat, jotka he tuovat ole tämän kummempia (12x 18x10 cm ja painoakin on vain puoli kiloa). Osuin soittamaan SailTechin Herralan Jukalle juuri VeneMessuille,mutta sain suoraan hinta-arvion osille ja tilasin ne. Tulevat siis tyttäreni matkalaukussa kuun vaihteessa tänne Las Palmasiin. USAsta Suomen Helsinkiin paketti kulkee 10 päivässä ja Espanjaan Barcelonaan Amerikoista ottaa 15 päivää. Siinä on varmaankin viisi mañana- päivää mukana. Hinnan saaminen täällä kesti kymmenen päivää. Alisios purjeliikkeen Huan yritti pelastaa nahkansa ja sai samana iltapäivänä hinnan, kun olin aamulla käynyt kertomassa hänelle tilanneeni osat Suomen kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti