lauantai 6. helmikuuta 2016

KORKEANPAIKAN LEIRI

05pe 02 2016 Huoltotöitä Las Palmasissa
Torstaina ostin kolmeuutta akkua. Vanhoja poistaessani totesin niiden olevan vuodelta 2007 eikä 2010.Ei siis ihme, että ne olivat väsähtäneet. Vuonna 2010yksi TAB akuista keitti paluumatkalla Ulos maailmahan seilaukseltani ennen Turkua.
Alisios seililiikkeen Dominco kävi avaamassa Harkkenin rullallaitteen ja vei mennessään rikkoutuneet osat tilatakseen uudet tilalle.
Perjantaina Etttalan Esu soitteli, että he ovat ajamassa saarta ymäri ja tulevat poikkeamaan Immigrantilla. Tervetuliaisjuomien lisäksi Piiroset ja Ettalat joutuivat vinssaajiksi. Selvitin jumiutuneen vetoköyden salaisuuden. Poistaessani rullajenuan nostinta oli apunaru liian pieni ja se oli päässyt livahtamaan trissapyörän ja ohjauslevyn väliin. Ei auennut millään. Näyttää siltä, että masto pitää ottaa alas trissapyörän irrottamista varten. Mañana taitaa olla telakoitumisen yhteydessä joskus kesäkuun lopulla.
No kunnon käsivoimaharjoituksen ölisäksi sain ihailla ja kuvata Muelle Deportivoa uudesta kulmasta. Komeat näkymät sieltä avautuivatkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti