torstai 22. lokakuuta 2009

GASTIENVAIHTOVUOROKAUSI

16pe 10 09 Gastienvaihtovuorokausi

Yöllä kahdelta Pensamot nousivat ylös ja auttelin laukut laiturille. Oli tullut hetki jättää hyvästit joksikin aikaa. Pitkä purjehdus Espanjan Cadizista Madeiralle Porto Santon kautta sujui todella hyvin heidän kanssaan, kahden viikon aikana seilasimme 689 mailia. Jatkoin uniani yhdeksään.

Koko päivä meni veneen siivouksessa ja ruokaostoksilla. Nea pisti viestin 2335 ja ilmoitti tulevansa taksilla lentokentältä satamaan. Odottelin väärällä kulmalla ja näin alhaalla laiturilla Ugg-saappaat ja arvelin rakkaani saapuneen. Nautimme sitloorassa tulocolat.

Ps. Tavattomia vaikeuksia löytää taas toimivaa nettiä, siis internettiä ylipäätään. Nyt istumme teatterikahvilassa ja kas kummaa yhteys aukesi.

Ps.2) Kiitos Markku. Näet tavattomasti vaivaa lintujen tunnistamisessa. Seuraavassa jutussa on taas elämänpinna, joka aukesi osittain jo vuorilla.

1 kommentti:

  1. Moi Kalle,
    en vaivaa, vaan nautin saadessani seurata rohkeaa matkaasi. Blogisi lukeminen on yksi nautittavimmista vapaa-ajan vieton muodoistani. Eläydyn kertomuksiisi ja matkaasi. Linnuissa olen pääosin penkkihavis (lue penkkiurheilija), joka tyytyy kotipihan haviksiin ja seuraa lintuja erittäin mielellään netin välityksellä eri puolilla Suomea, Viroa, Skotlantia, Espanjaa jne tai kippariKallen blogissa.

    T: Markku

    VastaaPoista