lauantai 10. lokakuuta 2009

TIEDOTE IMMIGRANTILTA 10.10.09 klo 1515 ATLANTILTA

Neljäs vuorokausi ulapalla toi yhden valashavainnon lisää, tällä kertaa valas ui vanavetemme poikki 200 m päässä meistä. Yöllä tuuli voimistui takalanteelta yli 10 ms ja ohjailu oli tarkkaa. Aamulla löysimme lentokalan spinnunpuomin alta täkiltä. Madeiran pääsaarelle on matkaa 126 mailia, mutta menemme ensin tutustumaan Porto Santoon, joka on 37 mailia lähempänä. Olemme seilanneet 427 mailia ja edenneen viimeisimmän vuorokauden aikana (osittain reivatulla isolla) 142 mailia. Täyspilvisen päivän ansiosta lämpötila kajuutassa on siedettävät 26 astetta. Kaikki hyvin.

(viestin välitti Nea)

3 kommenttia:

 1. Moi Kalle & kumppanit,

  Madeiralle on tulossa / tullut(?) myös suomalainen s/y Kastehelmi. Hekin suuntasivat kohti Porto Santoa. Ovat Krissen Maria-siskon tuttuja

  terv ari ja krisse

  VastaaPoista
 2. Vaikka blogin päivityksessä onkin pieni viive, Immigrant on saapunut sunnuntaiaamuna Porto Santoon. Edelleen kaikki hyvin!

  VastaaPoista
 3. Moro, Kalle,
  pitkäst aikka kurki Snuu blogias. Yöune katkas joku ajatukse tapane, ja nii avasi tän masina.
  Onneks olkko vaa, oles päässy jo tavalise pitkäll, hualimatt kaike karvasist vastuksist. Ei muut ko aurikoissi päivi ja pikkuse sopevaist tuult ai vaihteks. Terveksi Nallist.

  VastaaPoista