maanantai 6. huhtikuuta 2015

2.4mR TREENIPÄIVÄ

06ma 04 2015 Las Palmas Gran Canaria Taas koitti uusi treenipäivä suomalaisille 2.4mR purjehtijoille Las Palmasissa. Ennen lähtöä Imma huolsi yhden mastoista. Eilen iltaiset wokit oli melkein sulatettu ja niin pääsimme vesille ennen yhtätoista. Suurisuisena pääsin kokeilemeen teoriataitoja siis niitä kumiveneestä saatuja ja nähtyjä oppeja. Siirtymän aikana sain oivia neuvoja isopurjeen virittämiseen.
Kaikki lähtöni epäonnistuivat, kun jouduin keskittymään niihin ohuisiin lukemattomiin naruihin. No Immigrantissa on köysiä tuplamäärä, mutta tilanteet tuntuvat kakkosnelosissa tulevan nopeammin.
Tiukkana piti olla koko ajan ja siitä huolimatta muut karkasivat. Kyllä kumiveneestä on helppo katsoa parasta seilauslinjaa. Mutta kun olet vedenvarassa, niin tilanne muuttuu. Pitäisi olla paljon enemmän perstuntumaa. Eilen en ennättänyt katsoa virtauslankoja, onneksi tänään oli vähemmän tuultaja Langat olivat hallinnassa (sikses).
Vendat sujuivat hyvin, spiirapuomi ei mennyt riittävän ulos, kun skuutti oli kireällä ja niissä lähdöissä olin liian varovainen. Katsokaas, kun niiden polkimien (peräsimen) hallinta ei ollut vielä takuuvarmaa.
Pääsin kuitenkin joka lähdössä neljäntenä maaliin ja ilmeestäni näkee, että olin iloisen tyytyväinen tarjottuun mahdollisuuteen. Kiitos hauskalle tiimille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti