torstai 16. huhtikuuta 2015

KOLMLIÄKKINE

16to 04 2015 Las Palmas G.C. Suursiivous
Päätin ryhtyä suursiivoukseen aktiiviviikkojen jälkeen. Siis Helmivisiitin ja kakkosnelos Pääsiäistreenien mentyä ohi. Ensitöikseni tein inventaarion astia- ja ruokakaapeissa. Pöydällä olevassa lasissa on todellakin kolaa. Minulla on nähkääs kuukauden holiton viikko.
Kesken tätä suursiivousta päätinkin laajentaa keittiöni kolmiliekkiseksi. Näin satamaolosuhteissa on välillä mukavaa valmistaa ruokansa sähkölieden äärellä. Mistähän tuokin keittolevy löytää paikkansa kun lähden taas seilaamaan.
Olen siirtänyt siis työpisteeni Sailoras Barista Club Marítimo Varaderokselle. Sen piti olla käänteentekevä nettiyhteyden saamiseksi. Kuitenkin lähetin on kovin heikko ja paikkaa joutuu hakemaan siirtyen pöydästä toiseen ja kannettavaa kääntämään. Nyt otin mukaani vihanneshuuhtelulaitteeni ja tuntuu toimivan. Naapuripöydissä vaan katsotaan, että vakoilenko heitä. No saunassakin olen kummajainen, niinkuin saatte kohta lukea. Päivärytmini on saanut aivan uuden luonteen, nyt kun olen telttavahtina, Markun ja Tian seilatessa Merelleä Gibraltarilta Suomeen. Aamulla käyn tarkistamassa Rheyan tilanteen ja punnitsemassa itseni. Olen palannut takaisin yhden lämpimän ruoan nautintaan. Yhdeksältä menen tunniksi Club Marítimo Varaderon salille, seuraavaksi saunaan pehmittämään juuri rääkättyjä lihaksia ja vielä päälle vartin uinti merivesiuima-altaalla. Saunassa istutaan vaiti, eikä heitetä löylyä. Kerran yksin ollessani otin kunnon lämmöt. Kun yksi spanjalainen tuli kerroin hänelle anteeksipyytäen saunan kuumuutta olevani Suomesta. Hän pyysi kymmenen minuutin heittoväliä ja poistui alalauteelta yhdeksän minuutin kohdalla. Käynti kaupassa tai Canterasin rannalla ja iltapäivisin olenkin ollut lopen uupunut. Ruokailun jälkeen on pakko pistää itsensä vaakatasoon. Toistaiseksi en vielä ole saanut nukahdettua, kun noita kirjoitustöitä pyörii päässäni. Huomenna haen riippumaton ja kokeilen ulkolepoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti