sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

MONELASISSI KONTRAHDEI

12su 04 2015 Las Palmas G.C.
AinaVapaaSeilaus näyttää muuttuvan muotoon VapaallaAinaSeilaan. Olen nimittäin sitoutunut marraskuussa 2015 Atlantic Odyssey purjehdukseen sy Rheyan gastiksi. Tutustuin Markkuun ja Tiaan Cherbourgissa tännetulomatkalla ja nyt Kanarialla olemme pitäneet yhtä eli tapailleet silloin tällöin. Tia ja Markku lähtivät Suomeen ja jäin huputetun Rheyan vahdiksi (tämä on sopimus nro 2), samalla sain perhejäsenyyden Club Marítimo VARADEROon.
Kolmanteen sopimukseen kuuluu, 39 jalkaista, huomattavasti pienempi vene ja siksi myös vikkelämpi. Sillä ei seilata yli Atlantin, vaan Raumalla 2.4mR MM-kisoissa. Pasasen Kimmon kanssa sovimme viimeisen treenipäivän jälkeen lounaalla, että jos toinen osallistuu, niin lähtee mukaan toinenkin. No Kimmo osti seuraavana iltana huippu kakkosnelosen ja minä yritän huomenna vuokrata veneen kisaviikoiksi Naantalista.
Kuvassa osa Pääsiäistreenaajista: Imma, Rape, Jussi, Ansu, Janne, Kimmo ja Katja. Toinen ja seitsemäs ovat puolisoja. - Huima ajatus, josta tulette lukemaan tämän blogin sivuilta. Muuten Las Palmasin elämä on rauhoittumaan päin Helmi ja Kakkosnelos viikkojen jälkeen. Nyt kerätään voimia tulevaa kesää varten. Olen jo aloittanut MM-kuntotreenin Club Marítimo VARADEROn uima-altaalla (punnerrukset ja uinti) ja Canterasin rannalla (kävely ja vatsat). Huomenna menen clubin kuntosalille. Alkutreeniohjelma näin tiedoksi Kimmolle, jolle luon paineita Rauman MM-kisaan.
Treenistä kävi myös eilinen Eduskuntavaalien ennakkoäänestys. Keskustelin niin innokkaasti toisen suomalaiskipparin kanssa klubilla, että meinasi koko äänestys mennä pommiin. 1435 havaitsin netistä, ettei huomenna olekaan enää äänestystä. Löin läppärin kiinni, hain passin veneeltä ja juoksujalkaa kiiruhdin Suomen konsulaattiin. Aktiivimittarini noteerasi pikakävelyni juoksuksi. Olin konsulaatissa viittä vaille kolme ja kun äänestyskelpoisuuteni oli tarkastettu, äänestyslappu suljettu kuoreen ja pudotin kirjeen uurnalaatikkoon vaihtui digikellon numerot 1500ksi. Siinä sitä harjoittelin hermopaineen kestoa ja myös KelloKalle lähtöä tuleviin kisoihin. Ps. Ehdokkaani läpimenosta olen takuuvarma, mutta huomenna Lukko on tiukan paikan edessä. Jännäksi meni, mutta kuitenkin minulla on kutina, että LUKKO MENEE KULTAAN SAAKKA! Kahden pelin notkahdus oli vain kassavarojen täydennystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti