maanantai 29. helmikuuta 2016

NOSTALGINEN SIIVOUSAPU

28su 02 2016 sy Immigrant NS, Muelle Deportivo, Las Palmas, G.C.
Aamulla kävin Inter Clinikalla piikillä, kun verikoe oliosoittanut, ettei kyseessä ollut munuaisvaiva, vaan vain pitkän selkälihaksen ärtymystila. Lienee aiheutunut vatsalihaksen vahvistamiseen tähtäävistä väärin tehdyistä kuntoliikkeistä. Tiedä häntä mitä piikittivät, kun sain sellaisen tarmon päälleni, että …. kävin ensin ostamassa siivousapumusiikkia, joksi sitten löysinkin nostalgisen Beatles For Sale. Alkuperäinen LP-levyn oli ensimmäinen pitkäsoittolevy, jonka ostin, vuoden ollessa silloin 1963. Tyhjentäessäni Esi-Puandia myin paljon älppäreitä, tämän sentään säästin. Nyt se odottaa Raumalla varastossa nostalgisia soittokertoja.
Nyt Beatlesit raikasivat Immigrantissa kuusi tuntia yhtäpäätä. Isä Erkki tuli sammuttamaan kovaäänisen soiton kuuntelun ensimmäisen levynkäännön yhteydessä. Eikä sitä soitettu edes lujaa nykyvolyymeihin verratessa. No niin siinä kävi, kun lähdin etsimään pinsettejä, niin siivosin yhtämittaisesti kuusi tuntia. Poistoinventaarioksihan tuo meni ja nyt pikkuhiljaa ovat edellisten omistajien pikkutavarat saatu pois laatikoista ja paljon tilpehöörejä meni portin viereen kierrätyspisteeseen. Lääkäri on määrännyt minulle kahden viikon sporttikiellon. Mahtoikohan tämä inventaario olla rajamailla kuntoilua. – No hyvältä tuntuu selässä ja päässä. ´Onhan minulla munuaiset´, niin kuin tyhmänä pidetty porilaisalokas totesi kersantille, kun tämä ihmetteli terveystiedon tentin läpäisyn jälkeen syytä moiseen yllättävään osaamiseen. Ps. Sen verra sportteilin, että kävin Imman ja Väinön kanssa katsomassa kolmiopuistobaarissa Barca vs Sevilla ottelun. Tämäkin päättyi 2-1, niin kuin kaikki korkeantason ottelut näyttävät olevan noissa lukemissa. Viittaan UD Las Palmas vs Barca

1 kommentti:

  1. "Tyhmänä pidetty porilaisalokas..." Tuntien vähän raumalaisajattelun alkeita, eikö tässä nyt ole jo tuplatyhmyyttä tarjolla?

    VastaaPoista