keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

VIHDOIN MATKAAN!

KippariKalle kirjoittelee sitten enemmän kun on taas netin päässä, mutta tässä väliaikatiedotus vielä huomiseen saarella majailevalta Nealta. Immigrant pääsi tänään aamupäivällä vihdoin ja viimein jatkamaan matkaansa kohti etelän vesiä, gasteina Pietilän Kari Helsingistä ja Bernoullin Maka Raumalta, jotka saapuivat eilen St Peter Portiin. Päivää vaille 3 viikkoa saarella vierähti, joten oli jo aikakin päästä lähtemään! Jos kelit ovat edes jotakuinkin suotuisat, tarkoitus on seilata suoraan Espanjan Vigoon (jonne matkaa noin 550 mailia), mutta jos kelit näyttävät turhan kovilta, mahdollisuus on pysähtyä vielä Ranskan Brestissä, jonne matkaa Guernseystä on noin 135 mailia. Pidetään peukkuja miehistölle ja toivotaan turvallista matkaa!

3 kommenttia:

  1. Moi Nea, ei tainnut ihan olla odotustesi mukainen 3 viikkoa! Mä laitoin Kallelle mailin, mutta voi mennä aikaa ennenkuin hän pääsee sitä lukemaan eikä avomerellä varmaan toimi edes gsm. Mistä voisin tavoittaa Sinut?
    Laitatko vaikka mailin kun olet kotona (jorma.saine@seb.fi) Kiitos ja terveinen! Jorma

    VastaaPoista
  2. Eilen illalla (=16.7.) tuli terveisiä Brestistä. Lujaa olitte edenneet ja hyvä, että pyssäsitte tankkaamaan voimia, kun ennuste lupasi kovaa myräkkää (minun henkilökohtaisia maakrapumielipiteitäni molemmat!).

    Äsken kurkattuna weatheronline lupasi seuraavaa (aamupäivällä, iltapäivällä, illalla):

    perjantaina 17.7. NW 5-6 (puuskissa 50 mph), NW 5-6 (puuskissa 50 mph), W 5 (puuskissa 37 mph)

    lauantaina 18.7. W 5 (puuskissa 37 mph), W 5 (puuskissa 37 mph), W 4-5

    sununtaina 19.7. W 4, NW 3, NW 2

    maanantaina 20.7. E 2-3, E 2-3, E 3-4

    tiistai-keskiviikko Southia ja Southwestiä kolmesta pahimmillans kuuteen.

    VastaaPoista
  3. Moi Kalle!
    Hienoa, että vihdoi olette päässeet pois tynnyreitten päältä.Jo oli aikakin.Noitten koettelemusten jälkeen luulisi,ettei mikään tavallinen tunnu miltään.Jospa tuuri nyt kääntyisi ja tuulet olisivat suotuisia.
    Olin reissulla Savon järvimaisemissa.Kyllä niillä vesillä seilataan eri malliin leppoisissa maisemissa.Kaunista oli.
    Toivottavasti Neakin on pian matkakunnossa taas.

    Hyvää matkaa
    Soili

    VastaaPoista