maanantai 21. heinäkuuta 2014

Assiette de fruits de mer

20la 07 2014 Herkutteluhetki Boulogne-sur-Meris Elä ajassa - elä paikassa. Tämä o ollu yks mnuu motoistan viimse vuade aja. Näi mnää marssisi lähimppä trahtoorihi viarasvenesatamast kaupungin keskusta mennes. Olttim bäewäll Nina ja Jarin gans ottamas maihinousujuama samases Brasserie HAMIOTis. Sillo mnää näi tassillise Merehedelmi ja ne jäivä nakottama.
Tähäm böyttä mnää olisi miäleläs istahtan.
Hovi anno mnuull omam böytäs.
Täsä o mnuun darjoilija.
Ja sitt tlii se Assiette de fruits de mer. Tassillinem bit tykönäs: Hutres, bulots, langostines, crevettes roses, grieses et royales.
Ensteks mnää nialasi elävälttäs ne osteri....
ja sitt menn perähä kotiloit...
katkaravu oliva todell tuareitt ja äärettömä hyvi ja piäne merehedelmä oliva niim behjöit, ett ne menivä semsinäs.
Kaike syätyän jäämistö ol seki fiini näköne.Viäl mnää join gupi espresso ja makso lystim bois. Älkkä vaan gysykkö mitä tämä lysti makso. No huame mnää syä se jääkaapis odottava hernekeito. Jaa ja pistä siihe suamlaist sinappi ja pali sipula. Elä ajassa - elä paikassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti