maanantai 25. elokuuta 2014

BENALLORENA

24su 08 2014 BanalLorenast ettippäi
Pitkän huiliajan myötä sain hoidettua nämä parrakkaat haavaHuulet siedettäviksi. Farmaseutti oli kanssani samaa mieltä ja totesi, ettei mitään hätää enää ollut. Saatoin jatkaa valitsemaani hydrokortisonihoitoa.
Välimerellä tuulee vuoropäivin joko lujaa tai ei ollenkaan. Ajoitin lähtöni tyyneen keliin. Maltoin jättää tämän paratiisin. Yhden tytön rintalappua lukiessani päästin suustani hakiessani painotusta toiseksi viimeiselle tavulle, paikkakunnan nimeksi BenalLorena ja sekös nauratti koko toimistoa. Loki BenalLorena 1215 - Marina del Este 1840, 40nM, tuulta 1,2m/s, +37astet. Täydellisessä tyynessä ajoin pitkän päivän paljastaen koko kehoni auringolle ja sekös oli virhe. Nyt nivustaive muistuttaa punapersepaviaanin sitä. Lueskelin (siis Minä luin) päivän mittaan veliPekan antamaa kirjaa Miesmatka. Tämä Tommy Helstenin kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kertoo samankaltaisesta irtautumisesta, mitä itsekin yritän. Tosin siinä Tommi on menettänyt vaimonsa kuolon kautta. Eilen Kelalta saamani päätöksen myötä minulla on tunne, kuin olisin menettänyt kotimaani tylyn yksipuoleisesti.
Marina del Este on melko pienin satama ja hyvin suojaisa. Satamatoimisto on polttoainetankkien myötä sisäänajossa ja helppo lähestyä (mitä nyt siinä oli valtaisa polttoaine jakelu päällä, pienveneitä, vesijettejä jne). Avaimesta he ottavat 60 euron panttimaksun. Multa ei löytynyt kuin 45 €, Olin kuitenkin vanha asiakas, niin luottamus oli synytnyt. Normaali pantti on 10-30 euroa.
Sain hyvän paikan ravintolaterassin portaiden kohdalta. Mieleen tuli aika, jolloin purjeveneellä vielä pääsi Naantaliin. Oi niitä vuosia. Näytti olevan vapaana tuolla vastapäätä kalliossa viimekertainen paikkamme, missä olin Jorman ja Karin kanssa vuonna 2009. Kävin tässä välillä auttamassa ison moottoriveneen viereeni. Ei olisi pitänyt tehdä sitä, vaan kirjoittaa. Sillä nyt netti takkuilee, kun viereen tuli kolmikerroksinen este

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti