lauantai 17. lokakuuta 2015

TALLARINES CON AJO ALDENTE – UUSIEN MAKUJEN MAAILMAHA

17Helmi 4v. 10 2015 Puerto de Mogán G.C.
Tämä Helmi syntymäpäivä innoitti minut uudistamaan varmaakin varmempaa pastakastikkeeni reseptiäni. Hain uutta tuoreutta tomaattikuutioilla ja mikä on tämän reseptin ydin, valkosipuleilla, jotka olin jättänyt todella aldenteksi. Minulle on merkittävää, että jokin ruuassani antaa juuri oikean purutuntuman.
Kuvassa valkoisina loistavat ajot olivat vain viisi minuuttia(5/15)tonnikala-simpukka kastikkeen haudutusajasta. Ensi kerralla jätän valkosipulit maalais-ranskalaisittain suurempina paloina – PuruMakuelämyksinä. Punaviininä nautin tumman puhuvan, jääkaapissa viilennetyn ja hengittämään avatun, Berberanan Selección Oron.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti