tiistai 18. elokuuta 2009

POIS TURISTIRYSÄSTÄ

13to 08 09 Fuengirolasta Benalmadenaan, Nea viimeinen purjehduspäivä

Normaali herääminen ennen kymmentä, aamupala ja –suihkut. Lähdimme porukalla bunkraamaan venettä. Nea ja Kalle poikkesivat puhelinkorttikauppaan ja ostivat Kallelle Movistarin ladattavan liittymän. Nyt ei molempien tarvitse maksaa ulkomaan puhelua. KALLEN UUSI PUHELINNUMERO ON +34638671447. Tästä ja vain tästä numerosta saat kippariKallen kiinni seuraavan vuoden ajan, ellei toisin ilmoiteta. Ruoka- ja juomaostosten jälkeen Nea ja Kalle kävivät lataamassa kortille satasella puheaikaa. Kuvaavaa tälle turistirysälle oli, että lähdimme pois ja takasin edelliseen paikkaan maksettuamme kaksi yötä, Jorma kävi palauttamassa avaimen ja sai panttirahan sekä yhden maksetun päivärahan takaisin.

1445 Fuengirola- log 2670

Tyyni keli pistää meidät taas koneajoon. Riittävän kaukana maailman melskeestä ja jättäydyimme virran vietäväksi. Vietimme puolentoista tunnin lounas ja uintitauon ajelehtien lähemmäksi vapaa-ajankalastajaa.


Jorma teki lounaaksi katkarapu-fetasalaatin. Nautimme sen Mateuksen kanssa, josta on tullut Immigrantin laivaviini. Tuula ohjasi suurimman osan ajasta, pitää antaa todistus Seppoa varten huolellisesta kurssinpidosta.

1700 Benalmadena log 2678 8M
Valtavan suuri yli tuhatpaikkainen satama oli täppösen täynnä. Saimme laituripaikan no 1000, josta on kilometrin matka toilettiin. Tutustumista tähän turistikylään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti