tiistai 10. maaliskuuta 2015

HIMOLIIKKUJAN OIKOPOLKU

10ti 03 2015 Las Palmas G.C.
Marina Las Palmasiin kuljetaan sillan kautta, kun tullaan Canterasin suunnasta. Muutaman kertaan olen tullut puolenyön aikaan ja pettynyt, kun olen joutunut vaeltamaan runsaan kahden kilometrin koukkauksen alikulutunnelin kautta. Nimittäin vasta nyt huomasin, että kävelysillassa on teksti, mutta se on yllättävässä paikassa aukioloaikaan huomatakseen. Palomies Jannen kanssa kurkotimme reippasti yli tämän kuilun toisiamme tukien.
Perdon! Teille tuli taukoliikuntaa, kun joudutte menemään kyljellenne ymmärtääksenne kuvan. Bloggerin vika, se kääntää käännetyn kyljelleen. Viimeeksi kun jäin loukkoon Carnevaalin aikaan katselin pudotuksen mahdottomaksi. Kun olin kieränyt pakollisen sakkolenkin, näin keverin laskeutuvan ensin sähköpömpelille ja hyppäävän siitä maahan. Onnittelin suorituksesta. Viisikymppinen mies totesi olevansa hieman liian vanha tuohon leikkiin, mutta kun häntä laiskotti. Minähän kerään askelia, mutta joskus on tinki täynnä ja niin oikaisin lauantaina. Muuten meni hyvin, mutta pitäisi olla pitkähihainen pusero päällä. Yllättäin se hyppy maantasoon oli vaativampi osuus reitistä, jousto on kadoksissa.
Eilem maanataina vaeltelin ympäri kaupunkia ja kävin Suomi-kerholla pariin kertaan. Tämä Las Palmas on varsinainen hyötyliikunnan kehto. Askelia kertyy kuin huomaamatta. Viime viikon aktiivisuusprosentti oli 125. Eilen tullessani veneelle totesin 30 tuhannesta puuttuvan vaivaiset 700 askelta ja tein ne askeltaen sisällä turkkilevyllä. Meni vähän yli, kun liikuttajani näytti uudeksi ennätykseksini 30 154 askelta. Tämä on 258% vuorokausitavoitteesta ja vastaa 21,2 kilometrin matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti