maanantai 23. maaliskuuta 2015

LAS PALMASIN VIIKONVAIHTEESSA YLITARJONTAA

21la 03 2015 Las Palmas G.C. Venemessut ja Ferrarit
Perjantaina alkoivat Las Palmasissa viikonvaihteen kestävät Venemessut. Ne ovat aivan lähellä satamaani, Santa Catalinassa. Saatoin flunssaa sairastaessani kuvat videolle pelastusnäytöksen veneeltäni perjantaina.
Lauantaina messuilla oli ohjelmassa myös Dragon veneiden kisanäytös, joten menin huonokuntoisenakin nyt mukaan. Ja jo mennessäni sinne, viereisellä biitsillä ja lahdella oli yllin kyllin nähtävää. Kaikenkokoiset vesikulkuneuvot olivat liikkeellä.
Näyttelytasolle (linja-autoaseman katolla) oli samaan tapaan kuin Helsingissä myyjien ja harrastuslajien runsas tarjonta, veneistä, varusteisiin, vakuutuksiin, autoihin, matkoihin ja 3D tulostimiin.
En ole käynyt uivissa venenäyttelyissä, mutta täällä ne toimivat hyvin. Erilaisia, -kokoisia ja –ikäisiä veneitä seilasi ja seilautti väkeä satamalahdella. En ollut aivan varma huomasivatko jollaseilorit pientä Dragonia, kun olin treenivuorossa.
Valtavasta flunssasta huolimatta sain Imman veneen laituriin. Tuuliolosuhteet vaihtelivat satama-altaassa toivottoman paljon.
Seilattuamme Markun kanssa Dragonilla nautimme kolmisin Tian kanssa ravitsevat pirtelöt, miehillä taisi olla sipuli, valkosipuli, kurkku, paprika,tomatti,lähinnä kylmä tomattikeitto ym. ravitsevaa. Niitä juodessamme havaitsimme, että täällä opetetaan myös koiria surffaamaan.
Messuilta tultuani sain lähetettyä edellisen blogin. Kävellessäni Sailors Barista mörisi pari urheiluautoa ohitseni. En kiinnittänyt niihin erityistä huomiota (kun olen enemmän RättiSitikka ihmisiä). Kolmannen Ferrarin jälkeen aloin laskea niitä ja totesin mukaan mahtuvan seitsemän Ferrarin lisäksi muutaman Mustangin ja Porchenkin. Joitakin muitakin urheilullisia menopelejä ajoi ruutuun Muelle Deportivon parkkialueelle. Pistin viestin Markulle ja ihailimme autojen muotoilua yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti