maanantai 28. syyskuuta 2009

VASTAISEEN

25pe 09 09 Almerimarista moottoriajoa Punta del Esteen

Herätyskello suoritti valveuttamisen yhdeksältä, kävimme nopeasti suihkussa ja lähdimme liikkeelle 0938. Jussi vei avaimen ja sähköliitännän torre controliin ottaen samalla Immigrantista tyynen sataman kuvat.



Almerimar 1000 log 3739 Mh 485,6

Odotimme tuulen nousevan puolelta päivin. Aurinko paistoi polttavasti ja läästimme molemmat toistemme selkiin aurinkosuojaa. Merkillisiä kalaparvia, jotka saivat merenpinnan porisemaan kuin kalakeitossa. Jussi jäi ajamaan kun kippari meni kirjoittamaan sisälle blogeja. Molemmilla meni aika joutuisasti. Jussi sai otettua useita otoksia lentokaloista. Toiveiden täyttymys julkaistaan tässä.



Tyyni keli jatkui, emmekä ottaneet purjeita edes ulos suojistaan. Hetken uhrasimme verhojen kiinnityspalikoiden teippaamiseen, tällä kertaa Araldiitilla. Kippari teki Napolin padan, jonka söimme antaumuksella. Saavuimme mielenkiintoiseen luonnonmuodoltaan suljettuun satamaan.

Punta del Este 1735 satamatoimisto

Kippari meni ilmoittautumaan ja otti mukaansa viimekertaisen lomakkeen, Näin suoritus helpottui huomattavasti. Toimiston tyttö luki ruudulta Kajje Juhani. Kajje Juhani sai punaviinipullon tervetuliaislahjaksi. Ajoimme laituripaikkaan numero 31.

Marina Punta del Este 1750 log 3785, Mh 493,6

Rantautumisen jälkeen kävimme vielä ottamassa kuvat ennen valon menttämistä. Mielenkiintoisessa satamassa oli myös Jussin uusi unelma-alus Najad 570. Nettiyhteys oli hyvä kun avasimme koneen, mutta häipyi seitsemältä. Toimistotyttö oli sulkenut koneen. Kippari ennätti saada hänet kiinni ennen hänen kotiin menoaan ja niin saimme netin taas toimimaan. Taistelimme blogin liitekuvien kanssa vaikka kuinka kauan, kunnes osoittautui yhden niistä olevan 25 Mb. Kävimme suihkussa ja menimme syömään lähiravintolaan. Teimme blogisivut loppuun ja menimme nukkumaan 0130.



-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti