sunnuntai 27. joulukuuta 2009

PLOTTERI EI KÄYNNISTY

PLOTTERIONGELMA

Tulleessamme Puerto de Mogániin plotteri sanoi sopimuksensa irti. Useista käynnistysyrityksistä huolimatta se ei löytänyt ohjelmaa. Ei auttanut, vaikka otin virrat pois laitteesta ja annoin sen hetken olla seisaksissa.

Ongelmani ilmenee seuraavasti:
1) Virta tulee laitteeseen ja ruutuun tulee C80 laitteen alkuteksti,
2) Laite yrittää käynnistää ohjelman ja ruutu menee hetkeksi pimeäksi.
3) Ruutuun tulee taas tuo alkuteksti.4) Mikään toimintonäppäin ei toimi.
5) En myöskään saa sammutettua laitetta start/stop nappulasta, vaan minun pitää irrottaa virtajohto.

Lähetän tämän Jussille ja pyydän häntä selvittelemään maahantuojan kanssa ongelmaa. Jos jollakulla lukijoista on kokemusta vastaavanalaisesta ongelmasta ja korjaustapa tiedossa olisin erittäin tyytyväinen jos saan nopean vastuksen. Por favor.

_

2 kommenttia:

  1. Selvittelen asiaa tarkemmin huomenna! Tuntuu vähän samalta ongelmalta kuin Matildalla oli silloin alussa sen ison plotterin kanssa kun se heti alussa vaihdettiin. Siis jokin näytön lämpöongelma se oli se Wilfredin mielestä...

    Soittelen sulle vaikka huomenna kun oon saanut maahantuojaan yhteyde.

    Jussi

    VastaaPoista
  2. Piti vielä lisätä. Jossain siinä vehkeessä on reset -painike, todennäköisesti takana olemattoman pieni musta painike tai sitten siinä muistikortin kannen alla. Kokeilepa sitä. Tarkempia ohjeita löytyy varmaan manuaalista... Se lienee aina se ensimmäinen tapa yrittää palauttaa vehjettä tehdasasetuksiin ja toimintaan. Siis jos vika ei ole rautapuolella.

    VastaaPoista