lauantai 19. joulukuuta 2009

VESSA-ANALYYSI

17to 12 09

Vaikka univelka vaivasi molempia emme pystyneet nukkumaan edes yhdeksään. Aamusuihkut tuottivat taas pettymyksen. Naistenhuoneessa oli kaikkialla betonipölyä, kun yläpuolista jalkakäytävää porataan ja laatoitetaan (paikka oli vielä kaksi päivää katutöiden päättymisen jälkeenkin kuin pommin jäljiltä, mikä ehkä kertoo jotain täkäläisestä siivouksen tasosta). Kalle osui suihkuun, missä lämpimän ja kylmän veden ajastus oli aivan päin persettä. Molemmille on oma painonappinsa ja kuumaa vettä tuli 5 sekuntia ja kylmää 20s. Piti olla koko ajan painamassa nappuloita. Auta armias, jos kylmä pääsi loppumaan, niin poltti itsensä. Näillä olisi paljon käyttöä Oraksen armatuuriosaamisella. Saimme iltapäivällä lähetettyä vinon pinon blogitekstejä. Kävimme polkupyörillä Hiper Dinossa täydentämässä muonavarantoja. Isomman pyörän satula on aivan liian korkealla Kallelle. Seurauksena tulivat aristava nivus ja alkava selkäkipu.



Pitkistä etäisyyksistä johtuen täällä ovat muutkin ajaneet pikkupyörillä ja saaneet nivustyrän. KuvassaSolferino-aluksen miehistön näkemys vaivasta.

Illalla herkuttelimme Porto Italiassa.



Koko päivän tuuli lisäsi voimaansa, pistimme jo keulaan varmistusköyden. Tempoilu oli häiritsevää. Illalla tuulen suunta oli kääntynyt 180 astetta etelän kautta länteen ja vihellys oli melkoinen, kun menimme nukkumaan puolelta öin. Perän läiske häiritsi hetken, mutta väsymys otti voiton ja nukahdimme.

_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti