torstai 26. elokuuta 2010

KYMPPITONNI

20 pe 08 2010 Kymppitonnin metsästys

Aamusauna maistui erinomaiselta. Siivoskelin venettä ja treffaskelin tuttuja, jotka kävivät Pakkahuoneella perinteisillä munkkikahveilla. Ihme kyllä Saarikon Karia ei näkynyt, tulee varmaan vasta huomenna. Eki ja Ulla olivat lähdössä saunomaan Veijon mökille ja pistäytyivät Immigrantilla. Tein reitityksen Raumalle noudattaen kaikkia linjoja, jotka yleensä oikaisisin. Laskeskelin kaikessa rauhassa, että näin seilaten lokilukema jää mailin alle kymppitonnin. Pitänee siis tänään tehdä pieni lenkki kohti Isokarin majakkaa.

Kaksikymmentä yli neljä Nea tuli linja-autolla ja kävin häntä vastassa viimeisen kerran tällä seilauksella.Uusikaupunki, Pakkahuone 1705 Log 9963 Mh 1196,9

Irtauduimme Pakkahuoneen rannasta vähän yli viisi ja nostimme purjeet. Pääsimme seilaamaan Pietarinkarin ohi ja yhdellä vendaparilla ulos, suoraan kohti Isokaria. Ohitimme pohjoiseen menevän väylän ja jatkoimme mailin verran syväväylää. Kiersimme ensimmäisen vihreän ja käännyimme takaisin. Nyt on mahdollista tavoittaa tuo symmetrinen luku, jossa on kaksi ykköstä ja kolme nollaa. Laskimme purjeet Äijänkarin pohjoispuolella, saari pääsi tulemaan nuhaiselle Nealle vähän yllättäen.

Äijänkari 2010 Log 9978, 15M Mh 1197,9 (1,0 / 3,1)

Ari oli meitä vastassa pyyheliinaan vyöttäytyneenä. Hän oli nähnyt saunan rannasta tulomme ja kiirehti kuvaamaan laiturilla. Nea osui lähemmäksi venemäärän arvioinnissa, laiturissa oli vain kaksi venettä ennen meitä.

Menin saunomaan ja saimme nauttia vastaanottokomitean (Krisse ja Ari) tekemän Kallemaisen kakun siis siika- ja lohivoileipäannoksen valmistuneessa katoksessa. Rupattelua pitkään iltaan. Partiotytöt ja Meripurakka tulivat pimeän jo laskeuduttua puolelta öin.

_

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti